286: Staplat (341/365)

När man bakar gullringar, eller kardor som en del kallar dem, måste de staplas på längden så att de får rinna av lite. 🙂

IMG_3002

Annonser

8 thoughts on “286: Staplat (341/365)

    • Det är inte anisbröd, det är en typ av ”sockerkakssmet” som man friterar med hjälp av en särskild ”tryckar-grej”. Men anisbröd, som vi säger ”Pitepojkar”, har jag också gjort. 🙂 Kärt barn har många namn!!

  1. Hmm… jag undrar om det är samma som mammas flottyrringar som hon gjorde förr. Fast hon rullade dem i strösocker innan dem torkade helt. Va sugen jag blev nu…

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s