91: Heldag (157/365)

Efter en heldag, eller egentligen helhelg i idrottens tecken, har töserna somnat med ett stort leende på läpparna. 🙂

Igår var det examenscupen,  en fotbollscup, och de spelade i högsommarvärme. Tur att vi hade hinkar med kallvatten att doppa huvudet i när det var byten.

Idag var det friidrottstävling, där min stora tös fick både silver- och bronspokal. Stolt och överlycklig över sin insats ler hon mot kameran. Personbästa i både 40m och kula, fast det var inte så svårt – hon har aldrig tävlat i dessa grenar förut. 😉 Helgen avslutades med att lillfröken hade fotbollsträning och hennes bästis började hon med. Lycka!!!

För egen del spelar det ingen roll om det blir vinster eller förluster, bara de har roligt, men visst är det underbart att se glädjen när det gått bra!

91 heldag

 

Annonser

8 thoughts on “91: Heldag (157/365)

  1. Stolt är hon och stolt ska hon vara!
    Visst är det som du säger att det är huvudsaken att det är roligt, men det är klart att en och annan utmärkelse sporrar.

    • Det sporrar otroligt mycket att få en medalj, en pokal eller ett diplom, men även att få höra att man varit duktig. Ikväll på fotbollsträningen sa hon: Vad duktig jag är idag! med ett stort leende. 🙂 Då svämmar mammahjärtat nästan över, för jag håller ju med och det är så härligt när de får känna det själva! 🙂

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s